منتدىات منشأة نظيف
لاتحرمونا اطلالتكم علينا ودعونا نقتبس من نوركم بالدخول او التسجيل فى منتداكم منتدى منشاة نظيف
جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى 1215_12406dd63e911
منتدىات منشأة نظيف
لاتحرمونا اطلالتكم علينا ودعونا نقتبس من نوركم بالدخول او التسجيل فى منتداكم منتدى منشاة نظيف
جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى 1215_12406dd63e911
منتدىات منشأة نظيف
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدىات منشأة نظيف

اسلامى , ثقافى , اجتماعى , سياسى
 
الرئيسيةالبوابةالأحداثالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
aneen el7ozn
مراقب عام
مراقب عام
aneen el7ozn


محل الاقامة : منشأة نظيف

الجنس : ذكر

عدد المساهمات : 143


جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى   جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى Icon_minitime27/8/2011, 7:57 pm

جلاش بحشوه السجق الاسكندران

[URL="http://forums.fatakat.com/thread1767537"]جلاش بحشوه خليط من الجبن[/URL]
وصفه سهله وتغيير طعم بدل الجلاش اللى باللحم المفروم الاول هنعمل السجق الاسكندرانى
المقادير
نصف كيلو سجق
فصوص توم مبشوره
بصل مبشور
نص معلقه سمن
فلفل اخضر مقطع رفيع
طمطمايه وقطعه رفيع

الطريقه
فى مقلايه على النار هنحط السمن والبصل والفلف والتوم تقليبه ونضيف السجق بعد مانكون قطعناه حلقات رفيعه
زى كده

جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى 13106599294848


تقلبى 5 دقايق كده وبعدين تضيفى الطماطم وتغطيها خمس دقايق كمان
تظبطيها ملح لو احتاجت لانه مرات بيكون ملحه مظبوط اوى وبيكون سبايسى انتى شوفى وحسب رغبتك بعد كده هتلاقى شكل


جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى 13106601341885


على فكره ممكن تاكليه كده ساندويتشات مع سلطه طحينه بيبقى رائع جدااااا

انا هنا عملته حشوه للجلاش وطبعا احنا عارفين الخطوه دى هندهن الصينيه سمن خفيف ونفرد نص كميه الجلاش ومابين كل راق وراق ندهن سمنه سايحه

بعد كده تضيفى الحشو وتكملى النص التانى بنفس الطريقه كده

جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى 13106604857710

]وكده بعد النص التانى

جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى 13106605942534


]نيجى للخطوه المهمه واللى بلاحظها دايما على المنتدى لوصفات الجلاش وهو قبل الفرن بتسقيه لبن؟؟
لا يا فتوكه الاول تدخليه الفرن وهو نص سوا تطلعيه تسقيه اللبن وتدخليه الفرن تانى يكمل سواه هتلاقيه ماشاء الله ارتفع كانه كيكه وبقى مورق وجميل جدا جدا جدااااااااا جربى دى على ضمانتى وهتبقى متميزه فيه وهيتطلب منك وطبعا تقطعيه قبل لفرن
وكده بعد اما استوى

جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى 13106608696937

لاحظى كده امااستوى من عند التقطيع تحسى انه متفرغ ومش معجن وبالهنا وبالشفا يا فتوكه واوعى تنسى تدعيلى


لجلاش بحشو الجبن
اى جبن تكونى بتحبيها انا حطيت شيدر وحلوم وحبه رومى وحبه موتزريلا يعنى دلعى نفسك كده بالمتاح واللى تحبيه
بنفس الخطوات
نص الجلاش الاول وبين الطبقات ندهن سمن
نحط الحشو كده

جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى 13106611799065


وباقى الجلاش ونقطعه ويدخل الفرن نص سوى تضيفى اللبن وترجعيه تانى الفرن وده شكله بعد الفرن



جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى 13106613324833




وألف صحه وعافيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
جلاش بحشوة السجق الاسكندرانى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدىات منشأة نظيف :: المنتديات الإجتماعية :: منتدى المطبخ الشّهى-
انتقل الى: